Izvor: Mina

hotelGrupa od 27 francuskih gostiju demonstartivno je napustila elitni bečićki hotel Iberostar Belvi revoltirani zbog buke građevinskih mašina i prašine koja se širi sa obližnjih gradilišta.

Kompanija Belvi hotels group u više navrata je upozoravala Opštinu, loklane i državne inspekcije na buku koju stvara gradilište buućeg apartmanskog naselja Harmonija bilding i Miraksovih vila na rtu Zavala i tražila da se radovi odmah zaustave, pišu Vijesti.

“Tur-operatori sa kojima sarađujemo prijete raskidima ugovora i zbog neadekvatnih uslova oko hotela, plaćaju ogroman novac na ime penala i pritužbi gostiju koji nezadovoljni odlaze. Kako nijesmo dobili nikakav odgovor prinuđeni smo da tužimo Opštinu, kao i investitore koje grade na Zavali zbog naknadne štete koje trpi kompanije”, saopšteno je iz Belvi hotels groupa.

Oni su podsjetili da je slična situacija bila i prošle godine iako je na snazi bila zabrana radova zbog čega su na ime penala platili oko 70 hiljada EUR.

“Kako sada stvari stoje, ove sezone ćemo platiti najmanje 200 hiljada EUR odštete našim partnerima jer smo već zatrpani pritužbama gostiju”, dodaju iz Belvi hotels groupa.

Predstavnici Iberostara, koji već petu godine vode bečićki hotel, doputovaće danas u Crnu Goru kako bi riješili problem i zatražili hitan sastanak kod premijera Mila Đukanović i ministra turizma Predraga Nenezića, saznaju Vijesti.

Advertisements