Izvor: 24sata.hr

ratOsječki HDSSB na izvanrednoj je tiskovnoj konferenciji najavio rat Sanaderu i ‘Sanaderovcima’ do istrebljenja. Demantirali su napise Novog lista da HDSSB nastavlja suradnju sa HDZ-om bez obzira na najnovije događaje.

– Sa HDZ-om nikada nismo niti ćemo ikada surađivati jer to je mafijaška stranka koju vodi najveći mafijaš u državi. Rasprodao je zemlju, uništio gospodarstvo, kriminalizirao domovinski rat, branitelje i naše heroje. Sanader je zgubio kompas i postao čovjek opasnih namjera koji vjeruje da je apsolutni vladar cijele Hrvatske sa kojom može raditi što želi. Nije mu bitno što su ljudi gladni, a zatvori puni onih koji se ne slažu sa njegovom politikom.

Došao je kraj njegovoj tiraniji i najavljujemo Sanaderu rat do istrebljenja – rekao je Vladimir Šišljagić koji se na konferenciji pojavio sa članovima predsjedništva HDSSB-a dodajući kako će se u tom ratu služiti svim političkim legalnim i dopuštenim akcijama.

– Sanader je preživio Gotovinu, Markača i Čermaka, ali će ga Glavaš ovoga puta stajati glave – rekao je predsjednik HDSSB-a. Šišljagić je također rekao kako on i članovi stranke sa Glavašem kontaktiraju putem goluba pismonoše te da ne znaju gdje je on.

Advertisements