Izvor: DNMN

rastemoDaily News Montenegro, bez obzira na tri dana prvomajskih praznika nedjeljno bilježi prosječnih 4759, što predstavlja povećanje od 18% novih pristupa na prosječnom nedjeljnom nivou. Sam nedjeljni rast broja posjeta četvrte (18. sedmica 2009. godine) sedmice u odnosu na treću (od postavljanja sajta) iznosio je 24,91%, a treće sedmice u odnosu na drugu rast od čak 36,12%. U srijedu 29. aprila zabilježeno je rekordnih 1609 novih posjeta u jednom danu, ne računajući sve one posjete koje su tog dana realizovane sa iste ip adrese kao i prethodnih dana.

Tema koja je u proteklom periodu privukla najviše Vaše pažnje, po broju jedinstvenih posjeta istoj, i dalje je, zahvaljujući početnim sedmicama Zašto Slobodna Evropa prećutkuje blogove liberala. Prethodne sedmice tema koja je izazvala najveće interesovanje posjetilaca jeste Moguća pandemija “svinjskog” gripa, da li je Crna Gora pripremljena?

Tema koja Vas je najmanje tangirala bila su Kockarska tržišta koja još ne ulaze u recesiju.

Najveći broj indirektnih dolazaka na naš sajt ostvaren je sa blogova gospodina Slavka Perovića i Aleksandra Aleksića, zatim sa Facebooka, na kom je započela promocija našeg sajta, te sa sajtova FreeForums i Koyot kao i sa WordPressovog Dashborda koji je integrisan u kompletan WordPress World.

Naš sajt je pokrenut 5. aprila, a ukupan broj posjeta iznosi 19,055. Ovaj broj u sebi sadrži i ljude koji se ponovo vraćaju. Ukupan broj različitih IP adresa iznosi 18,250. Pojašnjenje zbog onih koje brojevi samo zbunjuju. Ako ste 5. aprila došli prvi put do našeg sajta, a od tada niti jednom niste resetovali sopstveni adsl rooter, wireless rooter itd, to znači da svaki put kada ste ponovo došli, Vaš ulazak na sajt se nije računao kao nova posjeta.

Koristimo priliku da se zahvalimo svim ljudima koji promovišu naš sajt i time šire broj naših čitalaca, što kroz Vaše sugestije i aktivno učešće ovo mjesto može učiniti samo boljim.

Još jednom hvala svima…

Vaš DNMN

Advertisements