Izvor: Mina

suc1Hapšenje direktora Uprave za šume Radoša Šućura je kolateralna šteta i institucije pravnog sistema države u vezi sa tim treba da reaguju, ocijenio je Opštinski odbor (OO) Socijaldemokratske partije (SDP) Plužina.

OO SDP-a pozvao je institucije pravnog sistema Crne Gore da zaustave “ujdurmu, koja za pozadinu, vjerovatno, ima sasvim desetu stvar”. Oni su naveli da je Šućurov „grijeh“ to što je po pravilniku dodijelio stambene kredite.

„Ukoliko su, po pravilniku dodijeljeni stambeni krediti, organizovani kriminal, a milionske pronevjere, kojih smo svjedoci proteklih godina, samo loši poslovni potezi, tužilački sistem Crne Gore, na čelu sa Stojankom Radović, bi se trebao zabrinuti“, navodi se u saopštenju OO.

Dodaje se da bi trebalo biti“naivno naivan“, pa povjerovati da se kao glavni razlog hapšenja predsjednika OOSDP Plužina, Šućura, nalazi u navodima skrivenim iza bombastičnih novinskih naslova o njegovom navodnom velikom organizovanom kriminalu. U OO SDP uvjereni su da Radović neće stati iza tog “po svemu sudeći, smišljenog napada na njihovog predsjednika“.

Advertisements