Izvor: Mina

dobOdgovorni javni funkcioneri ne bi smjeli da drže javnost u iščekivanju analize gubitka 60 odsto glasova sa poslednjih izbora i da se kriju iza neodržane sjednice Glavnog odbora Nove srpske demokratije, poručio je funkcioner Srpske nacionalne liste Dobrilo Dedeić.

On je pozvao Gorana Danilovića da ispuni obećanje, kada je vidno potrešen zbog izbornog rezultata, najavio tužbe za “razne boli”.

“To isto je uradio Andrija Mandić interesantnim rječnikom koji dešifruje politički rastrojenog čovjeka koji ne može da vjeruje da više nije politički Mesija i lider opozicije”, kaže se u izjavi Dedeića. On smatra da Mandić i Danilović moraju dozvoliti “nadležnim stranačkim organima”, da odrede stepen njihove odgovornosti za izborni debakl.

“Mandić je politički unikat, jer je jedini čovjek koga sam upoznao, a za koga ne postoji svetinja. Ipak, i pored svih prozirnih spletki i naivnih dječjih političkih igrica, mora konačno da pokaže odgovornost”, smatra Dedeić. Prema njegovim riječima, tokom predizborne korespodencije sa strateškim koalicionim partnerom, Mandić nije imao dilemu da će Demokratska partija socijalista sugurno pobijediti na izborima.

“Za razliku od Mandićeve analitičke korespodencije, Danilović je saopštavao, tokom poslednjih pet dana kampanje, da već raspolaže sa 41 mandatom i da će, 29. marta uveče, prvim avionom, otići kod Putina kako bi sproveo gasovod i preko Krnje Jele”, navodi Dedeić. On je poručio da čeka “sirovu tužbu dvojice režimskih egzekutora nad Srpskom narodnom strankom”.

Advertisements